Home » Pressenyt, Programmer, Topnyt, Uncategorized » Frøens Natradio runder et skarpt hjørne

Frøens Natradio runder et skarpt hjørne

Studivært hos 2town Radio Kaj ‘Frøen’ Jensen runder natradio-program nummer 100. Dette sker natten mellem den 23. og 24. Oktober. Helt nøjagtigt fra midnat og frem til klokken 01:00

Hos 2town Radio gøres der meget ud af at være lidt andrerledes end andre netradioer og man forsøger blandt andet at have studievært på så mange timer som overhovedet muligt – og dermed så lidt nonstop musik som muligt.
Det er dog et stort arbejde, og indtil videre helt umuligt at besætte 24 timer i døgnet med studieværter, men det er et ubestridt faktum at flere og flere af døgnets timer (i en eller anden udstrækning) får studievært på hos 2town Radio, og det er helt klart målsætningen at fortsætte denne udvikling.

Natradio med studievært er blevet en succes
For efterhånden en del måneder siden fik studieværten Kaj Jensen (alias ‘Frøen’) den ide at han gerne ville forsøge at lave radio i de yderst sene timer, hvor der ellers ikke var det helt store antal lyttere på stationen. Langsomt (men sikkert) har ‘Frøen’ fået ændret på dette med sin hyggelige natlige atmosfære i ‘Frøens Natradio’.
Det er efterhånden blevet til pænt mange timer i natradio-studiet for den 54-årige vært, som nu kan runde et fornemt jubilæum med natradioen når han natten mellem 23. og 24. Oktober runder program nummer 100 – Og der er bestemt ikke planer om at stoppe her.

“Natradio med ‘Frøen’ som studievært er blevet en succes på 2town Radio, og det skal vi naturligvis forsøge at fastholde”, fortælles det fra stationens daglige leder.

Natradio på hverdage fra midnat til 01:00
Man kan lytte til Frøens Natradio fra midnat og en time frem mandag til torsdag, hver uge. Herefter er der nonstop natmusik frem til den tidlige morgentime klokken 06:00, hvor der igen er studievært på stationen.
Lyt med på 2town Radio fra midnat og en time frem – Det ER helt sikkert Danmarks Bedste Natradio.

 

 

 

comment closed


Copyright © 2019 · 2town Radio · All Rights Reserved ·
2town