Home » Pressenyt, Programmer » Kaj Jensen (alias Frøen) er nyeste studievært hos 2town Radio

Kaj Jensen (alias Frøen) er nyeste studievært hos 2town Radio

kajjensen430Det er 2town Radio en stor glæde at kunne byde velkommen til Kaj Jensen (alias Frøen), der som ny studievært på stationen indtræder i 2town-teamet fra og med denne uge. Første gang lytterne hos 2town Radio kan stifte bekendtskab med den rutineret radiovært bliver onsdag 21. Januar kl. 15:00, hvor der er premiere på Frøens nye program: ‘Kaj og Stjernerne’.

50-årige Kaj Jensen, der bærer DJ-navnet ‘Frøen’, bor til dagligt med familien i Havdrup ved Solrød. Frøen er bestemt ikke nogen ‘novice’ bag mikrofonen. Der er her tale om en særdeles erfaren studievært, som fremover vil kunne opleves på 2town Radio, hvor det er planen at Kaj fremadrettet skal være med til at præge stationens videre udvikling.

Kaj har lavet radio siden 1984, hvor han dengang startede som fivillig hos ‘Vestegnens Lokal Radio’ (VLR). Derudover har han bl.a. været musikchef hos ‘The Channel’ i Glostrup, der desværre lukkede i 1991. Ligeledes har ‘Radio Sydkysten’ haft fornøjelse af Kaj Jensen, hvor han ligeledes var ansat som musikchef. Sådan kunne vi fortsætte med at berette om Kaj Jensen’s lange og flotte CV indenfor radiobrancen. Udover dette har ‘Frøen’ også kunne opleves som DJ bag pulten til f.eks. firmafester, på diskoteker og meget mere.

Kaj Jensen (alias Frøen) siger selv om sin opstart hos 2town Radio:
“Har man først en gang lavet Radio, så er det meget svært at slippe igen. Det er en meget spændende og sjov branche. Jeg glæder mig til igen at spille alt fra Abba til Zappa, og ikke mindst at lave noget sjov underholdene Radio hos 2town Radio”, fortæller den nye studievært til stationens hjemmeside.

 

'Studie 3', som er Kaj Jensens private 'Playground', står klar til sin indvielse.

‘Studie 3’, som er Kaj Jensens private ‘Playground’, står klar til sin indvielse.

 

Kaj & Stjernerne
De første programmer, hvori Kaj Jensen kan opleves hos 2town Radio, bliver en programserie med titlen ‘Kaj & Stjernerne’, der sendes på onsdage kl. 15:00 til 17:00 og genudsendes torsdage kl. 21:00 til 23:00.

Kaj Jensen fortæller selv om den nye program-serie:
“Der er tale om et musik-program hvori alt kan ske, og hvor vi kikker lidt dybere på nogle af de mange spændende kunstnere, der er i musikkens dejlige verden.”

Der er premiere på ‘Frøens’ nye radioshow onsdag 21. Januar kl. 15:00 – Du skulle tage og lytte med på 2town Radio, da det bestemt ikke bliver kedeligt. Masser af god musik, krydret med en særdeles sprød rutineret radiostemme og godt ektra info-matriale. Kort sagt: Underholdning når det er bedst.

 

 

Leave a Reply


Copyright © 2019 · 2town Radio · All Rights Reserved ·
2town