ChartCheck

Program-navn: ChartCheck

Studievært: Alex Hansen

Sendes på 2town Radio: Torsdage 19:00 og Søndage 15:00 (varighed 120 min)

 

ChartCheck580

 

ChartCheck – Hitlister på en helt ny måde.
I programmet ChartCheck tager vi pulsen på de største hits netop nu via danske og internationale hitlister. Men der er ikke tale om en slavisk gennemgang af listerne, som du kender det fra andre hitliste-programmer. Her er tale om et mere ‘forkromet’ overblik, hvor kun udvalgte numre afspilles. Dermed sikres også en større variation i musikvalget end man typisk er vandt til i hitliste-programmer.

Programmet har uge-premiere på 2town Radio hver torsdag kl. 19:00 og genudsendes søndag kl. 15:00.

 

Hitlisterne i ChartCheck:
Hermed et lille overblik over de hitlister vi hver uge kigger nærmere på i ChartCheck programmet.

DK Track Top-40: Dette er listen over de 40 mest streamede og downloadede tracks i Danmark den forgangne uge. Udregnet af analysevirksomheden M&I Service, der monitorerer markedet for salg og streaming af indspillet musik i Danmark og på den baggrund udarbejder hitlisterne for musikselskabernes brancheorganisation IFPI.
ChartCheck koncenterer sig om listens 10 øverste numre (Top-10).
Link til Hitlisten: DK Track Top-40

DK Album Top-40: Dette er listen over de 40 mest solgte albums og EP’er i Danmark i forbindelse med salg af cd’er, downloads og streaming. Udregnet af analysevirksomheden M&I Service, der monitorerer markedet for salg og streaming af indspillet musik i Danmark og på den baggrund udarbejder hitlisterne for musikselskabernes brancheorganisation IFPI.
ChartCheck koncenterer sig om listens 20 øverste numre (Top-20).
Link til Hitlisten: DK Album Top-40

DK Airplay Top-20: Listen over de 20 mest spillede sange på danske radiostationer. Udregnet af analysevirksomheden M&I Service, der monitorerer markedet for salg og streaming af indspillet musik i Danmark og på den baggrund udarbejder hitlisterne for musikselskabernes brancheorganisation IFPI.
ChartCheck koncenterer sig om listens 10 øverste numre (Top-10).
Link til Hitlisten: DK Airplay Top-20

UK Top-40: Den officielle Engelske Top-40 Single hitliste fra BBC.
ChartCheck koncenterer sig om listens 3 øverste numre (Top-3).
Link til Hitlisten: UK Top-40

US Billboard Hot-100: Den officielle Top-100 for det Amerikanske marked. Udregnet efter radio airplay, salg og streaming.
ChartCheck koncenterer sig om listens øverste numre (Top).
Link til Hitlisten: US Billboard Hot-100

Desuden kigger vi hver gang på hvad der toppede hitlisterne præcis på denne tid sidste år, for 10, 20 og 30 år siden. Nogle kan vi sagtens huske, mens der er andre vi har (eller havde) fuldstændigt glemt.

 

 

 

 

 


Copyright © 2019 · 2town Radio · All Rights Reserved ·
2town