Home » Kort Nyt Om 2town Radio, Pressenyt, Topnyt, Uncategorized » Sommer Radio

Sommer Radio

sommer-radio400Mere Musik, mindre snak – Dette er nøgleordene for den tilstand 2town Radio vil befinde sig i til og med uge 32. Vi kalder det: ‘Sommer Radio’.

Måske har du allerede bemærket at sendefladen på 2town Radio ikke helt er som vanligt for tiden.
Mange af de faste programmer holder sommerpause, mens enkelte nye ‘sommer-programmer’ kører indtil den normale sendeflade atter vender tilbage.

Selvom selve radio-stationen ikke holder sommerferie, så afholder flere af vores studieværter og teknisk personel naturligvis ferie sammen med deres respektive familier, hvilket selvsagt medfører at normal programflade ikke kan opretholdes i sommerferie-perioden.

“Samtidig er det en kærkommen lejlighed til lige at få ladet batterierne op, samt samle nye ide’er og input til den fremtidige drift”, fortæller stationsleder Alex Hansen, som samtidig afslører at efteråret byder på store forandringer og nyheder.

I uge 33 starter ‘Hverdagen’ atter på 2town Radio
Fra og med mandag 13. August (uge 33) klokken 06:00 er 2town Radio tilbage på sin normale sendeflade. Man kan dog forvente enkelte udskiftninger i programfladen i forhold til forårets programflade.

2town Radio ønsker alle sine lyttere en god sommer.

Tags:

comment closed


Copyright © 2019 · 2town Radio · All Rights Reserved ·
2town