Home » Pressenyt, Programmer, Uncategorized » Henrik Nygaard ny studievært på 2town Radio

Henrik Nygaard ny studievært på 2town Radio

henriknygarrd400Den nye dreng i klassen hos 2town Radio, bliver den 48-årige rutineret sudievært Henrik Nygaard fra det københavnske Valby. Henrik, der nu vender tilbage til radiomediet efter at have holdt en pause, har været med siden Danmarks Radio’s monopol blev brudt, så det er bestemt en rutineret herre som 2town Radio nu har fået tilkoblet stablen.

Nygaard blive den 7. studievært på 2town Radio, der efterhånden dækker danmarkskortet ganske godt med studier i: Karise, Faaborg, Havdrup, Slangerup, Vejle og nu Valby - Og der er endnu et par stykker på vej indenfor ganske kort tid, oplyser stationens leder og stifter, Alex Hansen.

Den nye studievært, Henrik Nygaard, fortæller selv:
“Jeg har forsøgt mig med både blokfløjte, klaver og guitar. Ingen af de instrumenter kunne jeg få til at fungere - der må have været nogle defekter et sted i kæden - jeg fik aldrig skrevet og indspillet det store hit. Det eneste jeg har fået til at fungere til husbehov er en mixerpult, et par cd-afspillere, et par gamle vinyl-pladespillere og en mikrofon og så selvfølgelig den i dag uundværlige computer. Det har jeg så til gengæld leget med igennem mange år som studievært/DJ dengang bølgerne gik højt på lokalradiofronten. Det startede kort efter at Danmarks Radios monopol blev brudt, og fortsatte i mere end fem år med utroligt mange timer brugt på en herlig “hobby” på Power FM i Karlslunde”, fortæller 2town Radio’s nye studievært, Henrik Nygaard ifølge stationens hjemmeside.

“På et tidspunkt i livet, når man så desværre til et punkt hvor tiden ikke tillader en hobby, der kræver så mange timer som jeg fik lagt i det at lave radio, både som studievært, DJ og teknikeren der kunne binde det hele sammen og få det i æteren. Der er job og familieliv, der skal hænge sammen. Men jeg har savnet det helt vildt, og nu tillader tiden atter at der bruges nogle timer om ugen på at spille en masse herlig musik og fortælle lidt om den musik - og måske en lille sludder for en sladder. Min musikstil er ganske bred - forskellig musik til forskellige situationer - intet musik er dårlig musik. Jeg er både til det gode gamle, til det fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, pop, rock, country - you name it”, fortsætter den nye studievært hos 2town Radio, der dog har masser af års erfaring i branchen.

Det er herfra (studie 6) at Henrik Nygaard vil producerer sine kommende udsendelser til 2town Radio

Det er herfra (Studie 6 i Valby) at Henrik Nygaard vil producerer sine kommende udsendelser til 2town Radio

 

“Jeg er fortsat en flittig kunde hos den lokale pladepusher, og der kommer stadig masser af fantastisk ny musik og pladesamlingen vokser stadig støt. Jeg glæder mig til at dele min musiksamling med lytterne på 2town-radio”, afslutter Henrik Nygaard.

 

‘Musikalsk Slaraffenland’ fredage kl. 14:00
Henrik Nygaard kan foreløbeligt opleves hver fredag på 2town Radio i tidsrummet 14:00 til 16:00, hvor hans nye program , der bærer titlen ‘Musikalsk Slaraffenland’ har fået fast sendetidspunkt på stationen, der har hovedsæde i Karise på Sjælland. Programmet genudsendes om mandagen fra kl. 21:00 til 23:00

 

 

 

 

comment closed


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex