Home » Artikler, Topnyt, Uncategorized » Taylor Swift sætter streamingrekorder

Taylor Swift sætter streamingrekorder

Den amerikanske pop-dronning kan nu prale af verdens mest sete musikvideo inden for et døgn.

Superstjernen Taylor Swift proklamerede i slutningen af August 2017, at hun har et nyt album lige om hjørnet. Og alt tyder på, at hendes fans er klar til ny musik fra superstjernen.

I hvert fald har musikvideoen til albummets førstesingle ”Look What You Made Me Do” allerede smadret flere streaming-rekorder.

Ifølge YouTube er videoen i de første 24 timer efter dens udgivelse nemlig blevet set mere end nogen anden i internet-historien, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Mere end 43 millioner afspilninger fik “Look What You Made Me Do” i løbet af det første døgn. I gennemsnit havde videoen 30.000 visninger i minuttet.

Dermed slår den musikvideon til den sydkoreanske stjerne Psys ”Gentleman”, der fik 36 millioner visningerne inden for det første døgn, da den blev udgivet tilbage i 2013.

 

Også rekord på Spotify
I videoen ses Taylor Swift blandt andet i et badekar af diamanter, på en trone omringet af slanger og som en zombie-lignende udgave af sig selv.

Men det er ikke kun det visuelle, der sælger. Også på Spotify brager Swifts nye single igennem.

På udgivelsesdagen blev sangen ifølge det amerikanske erhvervsmagasin Forbes streamet næsten otte millioner gange. Det er det højeste antal afspilninger nogensinde i Spotifys historie.

I skrivende stund har ”Look What You Made Me Do” fået mere end 59 millioner visninger på YouTube – men 27-årige Swift har stadig et godt stykke vej igen, før hun kan nærme sig rekorden for den mest sete musikvideo nogensinde.

Med mere end tre milliarder visninger sidder videoen til sommer-hittet ”Despacito” tungt på dén rekord.

Swifts nye album, “Reputation”, forventes at ramme butikkerne, og streamingtjenesterne, til november.

 

 

 

comment closed


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex
%d bloggers like this: